Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó családi ház Budapest

1171 Budapest, XVII. kerület

139.9 M Ft

650 698 Ft /m2

  • Lakóterület:

    215 m2

  • Szobák száma:

    4 + 3 fél

  • Telekterület:

    824 m2

Eladó családi ház Budapest
1 / 10
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
  • Eladó családi ház Budapest
Közvetítői azonosító: 436334-4770289
Azonosító: 624171

Paraméterek:

  • tégla épület
  • gáz cirkó fűtés
  • 3m-nél alacsonyabb belmagasság

Leírás:

XVII. kerületben, Rákoskeresztúr városközpont közelében eladó egy családi ház két különálló lakással, amely kiváló lehetőséget biztosít mind lakhatásra, mind bérbeadás tekintetében.
Akár több generáció összeköltözésére is alkalmas lehet, de befektetésnek is kiváló a két külön kialakított lakrész miatt. Elhelyezkedését nézve pedig vállalkozásnak is tökéletes helyszínt nyújthat. Az ingatlan 824 m2-en helyezkedik el, ennek több mint a fele a szabad zöld terület. A 215 m2 alapterületű, kétszintes családi ház szintenként ketté van választva, két külön bejáratú, 107 m2 lakásra, de igény esetén egybe is nyitható. Mindkét lakás külön gáz és villanyórával rendelkezik, így a költségek könnyedén szétválaszthatóak. Az ingatlan magába foglal összesen 5 hálószobát, 1-1 nappalit és konyhát és mindkét lakásban 1-1 fürdőszobát, külön álló mosdókkal. Két autó beállására alkalmas garázs is található benne. A földszinti lakrészben jelenleg két külön nyíló szoba, konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba, különálló mellékhelyiség, kamra és egy hangulatos télikert találhatóak. A fűtésről és melegvízről kombicirkó gondoskodik. Az emeleti lakrész külső lépcsőn közelíthető meg. Jelenleg négy szoba, nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, külön mellékhelyiség, közlekedő és egy nagyobb méretű lépcsőház galériával kínál kényelmet az itt lakóknak. A konyhából nyílik egy nagyobb méretű emeleti terasz. A fűtésről gázkazán, a melegvízről gázbojler gondoskodik. A 824 m2-es telken egy kinti elkerített terasz is kiépítésre került, mely alatt pince is található, mely kiváló lehetőséget biztosít tárolásra. Az épület teljes mértékben használható állapotú, igény szerint esztétikai felújítást igényel. Nagyon jó infrastruktúrával ellátott környék, buszmegálló 3-5 perc sétára található, közelben Spar, orvosi rendelő, gyógyszertár, több bank, bölcsőde, óvoda, iskola. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.
Érdeklődhet: Duró Lajos ****/***-**-**. Vevőkörünknek Folyamatosan Keresünk Eladó - Bérbeadó Ingatlanokat! Amennyiben a vásárláshoz még el kell adnia lakását, házát, abban is tudok segíteni!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi oldalán talál.

Referencia szám: 436334

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Duró Lajos

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]